3x fijne maria montessori boeken | Casa dei Bambini
16376
post-template-default,single,single-post,postid-16376,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

3x fijne maria montessori boeken

Landingpage Arléne

3x fijne maria montessori boeken


Van nature zijn kinderen nieuwsgierig en leergierig. Bij Casa dei Bambini geven we vanuit de Montessori filosofie kinderen de ruimte om zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo te ontwikkelen. Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht voor vragen over Maria Montessori, haar methode en de vertaling daarvan naar onze werkwijze. Maar als je je zelf wilt verdiepen in haar methode, zijn er hele interessante boeken te verkrijgen of te lenen bij de bibliotheek. Zo kan je bijvoorbeeld ook thuis dingen toepassen uit de Montessori methode. Hieronder vind je een overzicht met onze favoriete Maria Montessori boeken waar we zelf ook inspiratie uit blijven halen.

Fijne Maria Montessori boeken

Onderling ruilen

Mocht je een boek thuis hebben over de Montessori methode en je denkt dat het leuk kan zijn voor andere ouders om dat boek te lezen? Laat dan zeker even van je horen, want we zijn voorstander van boeken onderling ruilen.

Als je aanvullingen hebt op dit lijstje, geef ze gerust door! Veel leesplezier!