Zoek je een fijn kinderdagverblijf in Schiedam? Wij zijn Casa dei Bambini
15637
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15637,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Zo doen wij het

Bij Casa dei Bambini, een Montessori Kinderdagverblijf in Schiedam, streven wij ernaar kinderen de wereld en zichzelf beter te laten begrijpen, zoals past bij de montessorivisie. Iedere fase in de ontwikkeling vraagt om geduld en liefde, maar ook om bepaalde kennis en vaardigheden. Die ervaring en expertise proberen we toe te passen op de dagen dat wij met veel plezier voor jouw kind zorgen.

We hebben ervoor gekozen om onze twee kinderdagverblijven in Schiedam op een zo huiselijk mogelijke manier in te richten, zodat jouw kindje zich vrij en veilig voelt. Hier laten we ieder kind zijn of haar eigen pad bewandelen. Zo kiezen de kinderen zelf waar ze mee spelen of welke activiteiten ze wanneer uitvoeren. Eten, drinken en buiten spelen doen we wel gezamenlijk en op vaste tijden.

montessori kinderdagverblijf schiedam
montessori kinderdagverblijf schiedam
montessori kinderdagverblijf schiedam
montessori kinderdagverblijf schiedam

Vestigingen

Jan van Avenesstraat 32 Schiedam

De eerste locatie van Casa dei Bambini, gestart in 2011 als Montessori kinderdagverblijf. Centraal gelegen in Schiedam-West, gehuisvest op loopafstand van basisschool Montessori Schiedam en biedt ruime parkeergelegenheid.

Casa dei Bambini Jan van Avenesstraat is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.30

De Meesterstraat 40 Schiedam

De tweede locatie van Casa dei Bambini is geopend in de zomer van 2020 om ook in Schiedam-Noord kleinschalige montessori kinderopvang te kunnen bieden.

Casa dei Bambini De Meesterstraat is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 18.30.

Wil je komen kijken? Je bent welkom!

Wendagen

Als je je kind met een goed gevoel bij ons wil achterlaten, vind je het vast fijn dat we bij Casa dei Bambini altijd rustig starten met wendagen. Niet alleen wij en je kleine moeten wennen aan elkaar, ook voor jou als ouder is het fijn dat je de tijd krijgt om te wennen aan de nieuwe omgeving en de pedagogisch medewerkers.

Tijdens de wendagen observeren we goed hoe je kind reageert op zijn of haar nieuwe omgeving, het contact met andere kinderen en natuurlijk met ons. We vinden het belangrijk dat jij daar als ouder ook zelf bij betrokken bent. Daarom werken we bij ons kinderdagverblijf in Schiedam met een wenschema, welke je hieronder vindt. Mocht je daar vragen over hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen, we beantwoorden je vragen graag!

Ons wenschema ziet er als volgt uit:
Dag 1: Jullie komen samen een half uur tot een uur langs;
Dag 2: Jullie komen samen een uur tot twee uur langs;
Dag 3: Het kind komt bijna een dagdeel- bijvoorbeeld van 09:00 tot 12:00 uur. De ouder gaat tussendoor kort de groep uit, bijvoorbeeld naar het toilet.
Dag 4 & 5: Het kind komt ongeveer anderhalf dagdeel en de ouder(s) verlaten hierbij na een half uurtje de groep.

Bereken hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen

Opvangkosten 2023

heledag
Hele dag opvang

Het uurtarief voor 2023 is €9,47.

 

Een hele dag opvang is van 7:00 tot 18:30 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €471,92 exclusief kinderopvangtoeslag.

ochtend
Dagdeel ochtend

Het uurtarief voor 2023 is €9,47.

 

Dagdeel ochtend is opvang van 7:00 tot 13:00 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €246,22 exclusief kinderopvangtoeslag.

middag
Dagdeel middag

Het uurtarief voor 2023 is €9,47.

 

Dagdeel middag is opvang van 13:00 tot 18:30 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €225,70 exclusief kinderopvangtoeslag.

Wil je komen kijken? Je bent welkom!