Inschrijven | Casa dei Bambini
15903
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15903,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Montessori Kinderdagverblijf Schiedam

Inschrijven bij Casa dei Bambini

Zoek je een kleinschalig montessorikinderdagverblijf in Schiedam? Dan ben je van harte welkom om je kind(eren) in te schrijven. We vragen je vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen, zodat we direct jullie gegevens kunnen verwerken. We gaan professioneel om met deze gegevens en gebruiken ze alleen voor de inschrijving en wettelijke vereisten.

Ik heb ook interesse in de andere vestiging

Ik wil graag de nieuwsbrief ontvangen

Wenschema

Als je je kind met een goed gevoel bij ons wilt achterlaten, vind je het vast fijn dat we bij Casa dei Bambini altijd rustig starten met wendagen. Niet alleen wij en je kleine moeten wennen aan elkaar, ook voor jou als ouder is het fijn dat je de tijd krijgt om te wennen aan de nieuwe omgeving en de pedagogisch medewerkers.

Tijdens de wendagen observeren we goed hoe je kind reageert op zijn of haar nieuwe omgeving, het contact met andere kinderen en natuurlijk met ons. We vinden het belangrijk dat jij daar als ouder zelf ook betrokken bij bent. Daarom werken we bij ons kinderdagverblijf in Schiedam met een helder wenschema, welke je hieronder vindt. Mocht je daar vragen over hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen, we beantwoorden je vragen graag!

Ons wenschema ziet er als volgt uit:
Dag 1: Jullie komen samen een half uur tot een uur langs;
Dag 2: Jullie komen samen een uur tot twee uur langs;
Dag 3: Het kind komt bijna een dagdeel- bijvoorbeeld van 09:00 tot 12:00 uur. De ouder gaat tussendoor kort de groep uit, bijvoorbeeld naar het toilet.
Dag 4 & 5: Het kind komt ongeveer anderhalf dagdeel en de ouder verlaat hierbij na een half uur de groep.

Bereken hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen

Opvangkosten 2019

heledag
Hele dag opvang

Het uurtarief voor 2019 is €8,14.

 

Een hele dag opvang is van 7:00 tot 18:30 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €381,25.

ochtend
Dagdeel ochtend

Het uurtarief voor 2019 is €7,65.

 

Dagdeel ochtend is opvang van 7:00 tot 13:00 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €198,90.

middag
Dagdeel middag

Het uurtarief voor 2019 is €7,65.

 

Dagdeel middag is opvang van 13:00 tot 18:30 uur.

De prijs per dag per maand is dan: €182,33.